TAK …

TAK….
2. august 2018 15.09

Til:
info@egeskovforlag.dk

Hej,

Jeg vil lige sige TAK for den manual, hvor man kan se hvilken medicin og mængde, der skal til, den dag smerterne ikke længere kan udholdes.

Jeg er kronisk smertepatient, der ikke kan smertelindres ret effektivt. Jeg tåler nemlig ikke nogen form for morfinpræparat – bliver simpelthen hundesyg af selv den mindste dosis. Hvorefter jeg kaster op i stråler, og ligger med voldsom kvalme og hovedpine. Bare jeg åbner øjnene eller drejer hovedet kaster jeg op. Det eneste der tager lidt af mine smerter, er Lyrica, kombineret med klorzozazon og diclofenac. Men det tager altså kun toppen af smerterne, og der er ofte dage hvor medicinen ikke hjælper meget.

Derfor er jeres liste en støtte til at holde smerterne ud, fordi jeg ved at jeg har en udvej, den dag det bliver for slemt. Det giver mig styrke til at klare endnu en dag (tager det en dag ad gangen). Og listen betyder at jeg netop ikke føler mig nær så ”fanget” i smertehelvedet.

Jeg håber at lovgivningen snart ændres, så ingen skal pines ihjel pga. kræft, ALS eller andre frygtelige sygdomme. Lovgivningen ville ikke tillade at et dyr skulle lide sådan, så det er ubegribeligt at det forventes at mennesker bare skal udholde en frygtelig, og samtidig ofte uværdig, død.

Så endnu engang TAK, for at arbejde på at loven om aktiv dødshjælp ændres.

Mvh.